Harvest House
WIE ZIJN HARVEST HOUSE

Specialist in vruchtgroenten

Één van Nederlands grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten. Met een groep vakbekwame telers medewerkers zijn we continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt waar we dan ook flexibel op inspelen. Deze specifieke product- en marktkennis in combinatie met ons innovatieve vermogen maken ons de solide, meedenkende partner die we graag willen zijn. Onze vruchtgroentetelers zijn inmiddels uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende producenten van vruchtgroenten. Niet alleen door schaalgrootte, maar ook door teeltinnovatie en ketenregie.

Een areaal van meer dan 900 hectare zorgt ervoor dat Harvest House de grootste telersvereniging op het gebied van vruchtgroenten is. Met teeltgebieden in het Westland, Oostland, de Wieringermeer en Zeeland bevinden onze telers zich over heel Nederland en zelfs daarbuiten, zoals in Tunesië en Portugal.

Een vereniging van en voor telers, zo oogsten we samen het beste resultaat, niet alleen voor ons en onze telers, maar voor iedereen.


WAAROM HARVEST HOUSE?

Harvest House, Where Business Grows

 Harvest House is meer dan een uitbetaalprijs. Samen met onze telers is het onze missie om ons te ontwikkelen tot dé vruchtgroentespecialist van Europa. Dit willen we niet alleen bereiken door onze omvang en onze jaarrond teelt, maar ook door kennispartner te zijn voor zowel teler als retailer. Van zaadje tot verpakking, bij Harvest House hebben we de kennis in huis om als gedegen gesprekspartner te fungeren voor alle ketenpartners.   

 

Als vruchtgroentespecialist beschikken we over een breed assortiment vruchtgroenten. Met ruim 21 soorten tomatendiverse type paprika’s en komkommers kunnen we onze klanten helpen een gevarieerd vruchtgroenteschap in te richten. Doordat veel van onze telers werken met belichte teelt kunnen we dit assortiment jaarrond en volgens de hoogste kwaliteitsstandaard leveren.

Het onderscheidend vermogen van Harvest House ligt niet alleen bij ons assortiment. Harvest House telers zijn innovatief en telen met lef. Dit blijkt niet alleen uit teeltinnovaties en uit de doorvertaling van trends naar het winkelschap, maar dit is ook terug te zien bij bijvoorbeeld de ontwikkeling van nieuwe teeltgebieden.

Een voorbeeld hiervan is het project Agriport A7, in de kop van Noord-Holland, waar een aantal van onze telers vanaf de start actief bij betrokken zijn geweest. Agriport A7 is een moderne projectlocatie voor grootschalige glastuinbouw en vollegrond teelten. Door de clustering van grootschalige productie van verse groente, verwerking en logistiek wordt Agriport A7 beschouwd als het meest moderne Agropark ter wereld. Daarnaast is een aantal telers nauw betrokken bij teeltprojecten in het buitenland, onder andere in Zuid-Europa en Noord-Afrika. Voorop durven lopen, daar gaan we voor.